Ups …

… det er ikke fordi jeg egentlig er klar til at konkludere noget som helst om det eksperiment, jeg satte i gang ved årsskiftet, hvor jeg ville være helt væk fra de sociale medier i et år, men … lige nu er jeg på en ti dages arbejdstur i Danmark, og lige nu laver jeg virkelig mange opslag på både instagram og facebook. Blandt andet billeder og videoer af den næsten færdige yurt.

Det synes jeg alligevel ikke I, der har været så trofaste her (I er meget værdsatte!) skal snydes for, så her kommer link til de nyeste videoer af yurten både indefra og udefra.

(Og en magisk sensommerdag i Skagen.)

(Og der kommer flere opslag der de næste dage også.)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s