Drømmefælden – et skovlivsforedrag

Hvad gør man når drømmen om det perfekte
står i vejen for selve livet?

Forfatteren Maja Elverkilde boede i København, alene med sin dreng på to år. Men så tog hun en drastisk beslutning og flyttede til Sverige. Otte timer fra København, 20 kilometer fra nærmeste by – ind i et gammelt, brændeopvarmet säterhus, uden elektricitet og med vand fra en brønd.

Historien om at flytte i skoven handler om at lære at hugge med økse, om at sne inde, putte indkøbene på slæden og blebarnet på armen. Men det er også historien om kernefamilie-drømme, der måtte dø før livet faktisk kunne leves.

Det er en personlig fortælling; brutalt ærlig og uden glansbilledidyl, men med masser af humor, og stor kærlighed til den praktiske hverdag i skoven.

Samtidig er det et foredrag, der åbner for en bredere diskussion af hvilke drømme, der kan være en vigtig drivkraft, og hvilke drømme, der kan stå i vejen for overhovedet at gøre noget. Et foredrag, der opfordrer tilhørerne til at reflektere over deres egne drømme, og lægger op til en større diskussion af konsekvenserne af forskellige til- og fravalg.

Og allermest handler foredraget om at turde prøve, måske fejle, måske stort, men alligevel prøve igen – og igen – indtil man har skabt sig lige præcis det liv, der giver en lyst til at stå op af sengen hver morgen …

 

 

For biblioteker, højskoler, foreninger etc.
Målgruppe: Voksne

Varighed: 3 timer
Pris: 4.000 kr.

Kontakt Maja Elverkilde
Mail: info@potepoteproduktion.dk
tlf: +45 26361502

Foredraget kan også tilpasses uddannelsesinstitutioner (fra 8. klasse og opefter), så fokus i højere grad ligger på alternative studie- og arbejdslivsvalg, kontakt mig for mere info.

DSC_2147