Om det håndlavede

#håndlavet er #tidsomkærlighedindlejretietobjekt

Historien om det håndlavede, er der hvor mit liv som forfatter og mit liv i skoven smelter sammen. Det var fordi jeg flyttede i skoven, at jeg begyndte at lave håndlavede bøger – det var fordi jeg ville fortsætte med at skrive, at jeg flyttede i skoven. Det handler om tid, som også handler om penge, og det handler om at have hele kroppen med. Om at vågne hver morgen, og have lyst til den dag, der venter.

I løbet af de otte år jeg har boet i skoven, er det håndlavede vokset organisk frem, og er nu en del af mit virke som forfatter i en grad, som jeg ikke havde forudset – men som samtidig giver mening i forhold til alt, jeg nogensinde har drømt om.

Meget af det jeg skriver bliver stadig til, som det altid har gjort; på computeren og i en vekselvirkning mellem at tænke, læse, leve, skrive og skrive om og igen. Men en helt ny type skrift er vokset frem sammen med det håndlavede – der sker nemlig noget; der sker helt konkret noget i hjernen, når hænderne får lov til at arbejde.

Det vidste jeg ikke særligt meget om, da jeg begyndte, men det ved jeg en hel del om nu. Det håndlavede er derfor også blevet en erfaring, som det føles vigtigt at give videre. En erfaring, der kan bruges til mange forskellige ting, afhængig af det enkelte menneskes egen drivkraft.

Mere information om det håndlavede:

MINE HÅNDLAVEDE BØGER
findes i:
Pote Butikken (håndlavede bøger til salg)
og som:
Pote Unika (håndlavede unika-objekter)

VIL DU LAVE HÅNDLAVEDE BØGER HJEMME kan du finde tips & tricks til at komme i gang uden at skulle investere en formue i specialudstyr i:
Pyssle-hjørnet

JEG UNDERVISER OGSÅ I DET HÅNDLAVEDE med en procesorienteret, antiforbrugsræs-vinkel – som arrangør kan du finde mine forskellige tilbud på siden:
For arrangører

… hele historien om hvordan det håndlavede opstod og udviklede sig kan læses her.