Håndlavet popop-illustration

DSC_0199

Pop-op siden er en håndlavet illustration til en af historierne i min ensomheds-roman ‘Den slags skal gøres i dagslys’ (Pote Produktion 2017). Jeg har lavet i alt tre illustrationer af tre forskellige scener – der kommer billeder af de andre senere!

Denne, første, handler om Niels. Niels’ kone er utro med naboen. Niels ved det godt, men gider ikke snakke om det, i stedet kører han ud i skoven. Planen er at drikke sig fuld i et sommerhus, men han farer vild. Kører ind ad en skovvej, der langsomt snævrer sig ind, indtil den slet ikke er en vej længere.

Niels stiger ud, overvejer hvordan han skal få bilen bakket ud – og hvordan han i øvrigt skal finde vej, nu hvor mobilens gps er holdt op med at anerkende noget af det, han kører på som veje. Midt i overvejelserne lugter han røg fra et bål længere inde i skoven – og så skal der ikke afsløres mere her ….

DSC_0192DSC_0193DSC_0195

Se popop-som-video her

Pop-op-illustrationerne er del af Pote Unika, der er håndlavede bogobjekter udelukkende fremstillet til udstillingsbrug – men det er muligt at bestille sit eget, unikke romaneksemplar med både en helt ny illustration af en anden scene fra romanen, og en håndlavet hardback-indbinding. Det er (selvfølgelig) temmelig dyrt, fordi det er meget tidskrævende at lave ordentligt og med de særlige detaljer, der gør hver udgave unik. (Der kommer en selvstændig side om dette, indtil da kan man skrive en mail for mere info: pote@poteproduktion.dk )