Adventsbøgerne Serie 3 :: Rosin

Den første notesbog i Rosinbogs-serien er umiddelbart mindre yndig end både i Blomme-i-madeira- og Saltbogs-serien. Her er ingen farligt forførende pastelidyller fra dengang ferier og biler var mandens trofæ på linje med en dekorativ kone.

Jeg ved ikke helt selv hvorfor billedet af den elektrodebeklædte dykker fascinerede mig så meget, og valget hang i første omgang mest sammen med farvetonerne i seriens anden bog (som kan ses herunder). Men så opstod der på den smukkeste tilfældigheds-fejls-vis en sammenhæng mellem forsiden og stenkvinden på første opslag, som jeg glæder mig til at forklare nærmere, når det har været tredje søndag i advent.

Den anden notesbog er lavet af en tom rosinæske, og den røde og gule farve blev bestemmende for meget i denne serie – og som med de andre serier, samles trådene for alvor i den tredje bog, så her vil jeg ikke sige så meget, bare vise billederne:

Den tredje notesbog vises her når det har været tredje søndag i advent – og som den eneste af de tre adventskalendre, kan den stadig købes lige her