Ventebogen

 

‘Ventebogen’ (Pote Unika, juli 2018) er et langdigt om at ville være et vi, om at sætte sig til at vente, og om fuglene, der er ligeglade.

‘Ventebogen’ findes kun i et enkelt, håndlavet eksemplar og er lavet til Trine Victoria Juhl/Magilaboriatoriet i bytte for mit eget eksemplar af den forfatterdukke, hun har lavet i serien ‘Kvinder i litteraturen‘*.

Læs Ventebogen som pdf her

‘Ventebogen’ er den fjerde bog i serien Pote Unika, men den første jeg lavede, efter at selve serien er blevet formuleret for mig selv. Derfor er det den første unika-bog, hvor jeg sørgede for at dokumentere tilblivelsen og scannede alle de færdige bogsider ind før jeg syede dem sammen og sendte bogen afsted.

Ventebogen findes også som ventevideo på instagram

DSC_3407

‘Ventebogen’ er syet med en selvopfunden variation af metoden Japansk Bogbinding – hvor syningen normalt går omkring bogryggen, har jeg placeret den foroven og forneden. Hvis du selv vil sy bøger, kan du finde tonsvis af tutorials på youtube – og der er links til dem, jeg selv har brugt i mit Pysslehjørne.

 

*Udstillingen, med de efterhånden over 30 forfatterdukker, turnerer rundt på biblioteker landet over – følg Magilaboratoriet på fb eller instagram for at holde øje hvornår den er i nærheden af dig.