Pote Produktion (Fabrikken – det er mig!)

bogforum10112017

Jeg har udgivet to novellesamlinger på traditionelle forlag, men i sommeren 2016 startede jeg mit eget forlag – Pote Produktion – hvor jeg udgiver både trykte og håndlavede ting. Hvordan & hvorfor kommer der til at stå mere om her, men indtil videre kan man læse noget om det i Weekendavisens interview fra september 2017.

Og i løbet af foråret bliver Pote-shoppen også flyttet herover på bloggen, i en absolut mere både festlig & informativ form, men indtil videre foregår salget i en lidt skrabet version her – og de trykte bøger (og en enkelt af de håndlavede) kan selvfølgelig også lånes på biblioteket eller købes i almindelige boghandler, både de fysiske & webbaserede.

(Min debutbog ‘Alt det der er mit’ (Borgen, 2008) er egentlig udsolgt, men jeg kan se at den findes antikvarisk her, i syv eksemplarer og til en pris fra 75 til 120 kr – hvis nu nogen sidder og vil have begyndelsen med!)

This slideshow requires JavaScript.

Bonusinfo: Under tagget ‘vildeskriverliv‘ finder du indlæg, der (også) handler om mig-som-forfatter.