Om skovlivet

#skovhippiehappy

Jeg flyttede til Sverige i efteråret 2013. Jeg flyttede alene med min dreng, der dengang bare var to og et halvt år gammel. Jeg flyttede fra en lejlighed i København til et gammelt säterhus. Brændeopvarmning, udedas og brønd, ingen el og langt til asfaltvej.

Den første tid var jeg temmelig tyst – simpelthen fordi jeg selv skulle finde mine ben i den enorme omvæltning det var at flytte. Men siden 2015 har jeg blogget en hel del om skovlivet, så der er efterhånden et rigt arkiv af fortællinger.

Hvis du er ny her på siden, kan du fx begynde med føljetonen Decemberbilleder, der i 24 afsnit fortæller historien fra den første vinter og frem. Eller du kan begynde med det (norske) interview ‘Lykkeligere på landet?‘ som kommer omkring det meste af skovhistorien på en overskuelig måde.

Historien findes også som podcast i serien U-vendinger

Eller, hvis du har dét temperament, kan du simpelthen dykke ned i blogarkivet på må og få, og stykke den efterhånden fem år lange, vidt forgrenede historie sammen på egen hånd …

For tiden er der mindre aktivitet på bloggen, fordi jeg bruger det meste af min tid på at skrive på en ny roman – så hvis man vil følge med i hverdags-syslerne, sker det pt mest på instagram. (Opslag om skovlivet er samlet i #skovhippiehappy, så hvis du vil sortere opslag om skriveliv og håndlavede bøger fra, kan du vælge at følge det hashtag i stedet for mig.)

NYT: Jeg afholder nu også kurser i min egen skov – læs mere her

 

Skovvejsfoto: Astrid Regine Nässlander (c) 2016