*49

Engang boede jeg på Rentemestervej. Engang boede jeg i Linnésgade. Engang boede jeg på Skoleholdervej. Engang boede jeg i Rudolphs Bergs Gade. Engang boede jeg i Adelgade, i Emil Årestrups baghus. Engang boede jeg på Adilsvej. Engang boede jeg på Roarsvej, så blev vi genhuset på Borgmester Fischers Vej. Da vi flyttede tilbage var der nyt køkken og vi købte en kaffemaskine, der kunne tidsindstilles til at kværne bønner og lave kaffe. Man skulle tro den var dyr, men den var bare fra Fakta. Engang boede jeg i Sankelmarksgade. Engang boede jeg på Frederiksborgvej igen. Jeg så meget fjernsyn. Engang boede jeg på Marathonvej. Engang boede jeg på Frederiksborgvej. Engang boede jeg i Vendelbogade. Engang boede jeg på et kollegie i Turku. Engang boede jeg i Borgergade. Engang boede jeg på Rue de Clichy. Før det boede jeg hjemme.

2 Comments

  1. ..og engang boede du jo også i Ryesgade, og Stine og mig flyttede også lidt ind. Jeg fordi min gæst fra Australien ikke tog hjem. Så måtte jeg flytte ud til dig.

    Like

  2. Ja, Ryesgade havde jeg glemt! Ha, kan godt huske den australske gæst. Det var alligevel imponerende mangel på situationsfornemmelse. ps. flytter du ikke snart ind igen? Med fjernsyn?

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s