Jægerhytten *1

I søndags blev den første nabokaffe afholdt i Jægerhytten, nu findes Jægerhytten officielt i nabokafferotationen. Vi sad på den overdækkede veranda, midt i et tordenvejr, vi spiste banankage, gul, som køkkenet var, før det blev malet hvidt. I min familie maler vi væggene hvide. Jeg har skrevet et digt om det, de hvide vægge. Men faktisk findes det gule stadig, nu er det møblerne, og det er sammen med turkis. Bare vent og se, det er i alle hyttens rum, det hele er næsten klar. Næsten. Det hele tager selvfølgelig længere tid end jeg tænker, det skal gøre. Hele tiden. Det er jo derfor Jægerhytten nu findes, derfor jeg gerne vil have nogen herop. Men: Nu er hyttens mindste rum, køkkenet, tilnærmelsesvis færdigt, og her kommer nogle før og efter billeder… Jeg regner med at resten af hytten bliver klar i løbet af en uges tid eller to, dvs, det skal den, for der ankommer de første gæster! Læs her, hvis du vil vide noget om hvordan man bor i Jægerhytten.

Sådan så der ud:

Sådan ser der ud:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s