Gennemført håndlavet og med løse ender

Denne uge er gennemført håndlavet og jeg synes ærligt der er lige rigeligt mange løse ender, der skal samles før jeg skal sætte udstillingen ‘Afopfinderens Værksted’ op på fredag! Men i går fik jeg lidt klippe-hjælp af min kæreste og te i min flamingo-kop og nu synes jeg det hele går godt igen. Så her kommer en hurtig opremsning af ting der sker (alt sker altid samtidig?)

Udstillingen er i Biokuben (Kulturhuset Islands Brygges udstillingsrum) fra lørdag d. 16. marts og frem til 27. april, og når den er klar viser jeg mange flere billeder. Der kommer også en workshop for børn med udgangspunkt i udstillingens af-opfindelsestema lørdag d. 13. april kl 11-14, helt gratis, fordi den er støttet af Statens Kunstfond. Jeg fortæller mere om den på den anden side af weekenden!

Kan I huske da jeg sejlede med det smukke sejlskib Rylen i Limfjorden i august? Det blev til flere digte om bl.a. istid som barndom for sten og mig. Jeg glæder mig sådan til at se de andre sejlende forfatteres bidrag, der nu er samlet både i bogform og som udstilling. Den åbner nu på fredag kl 16 – hvis du bor på Fyn vil du måske være med til ferniseringen? 🥂 Her er mere information om hvor & hvornår

Og så vil jeg minde om at det er senest onsdag man skal tilmelde sig den anden søndag om bogsyning – for jeg skal nemlig også nå at forberede materialerne til det inden jeg rejser! Alle søndage går man jo hjem med minimum én helt færdig, håndsyet notesbog (sidste søndag nåede alle at lave to), men denne søndag får man faktisk både minimum én blank notesbog OG en genindbundet trykt bog med hjem, og i det hele taget er det her virkelig kurset med alle de mest anvendelige tips&tricks til at gøre bøgerne gennemførte i udtrykket, uanset hvilken bogbindingsteknik du ellers vælger.

Du behøver aldrig have prøvet noget håndlavet før, men hvis du har tilpasser jeg udfordringerne efter det – alle kan være med 🌪️ mere information om indholdet, pris og sted findes her – tilmelding til skole@poesienshus.dk

Skriv en kommentar