Lind I Love You

Arj, er det nu ikke for meget, ligefrem at kaste sin kærlighed på et lindetræ … ? Men det har altså virkelig de blødeste, hjerteformede blade, se dem lige! Og så tror jeg ikke det er til at komme udenom at der er noget særligt ved at have plantet træet selv. Selv bestemt at det skal stå lige der, lige nu. Jeg er menneske, lige meget hvad jeg foretager mig, så tror jeg altid der er et element af at jeg leger dukkehus. Men hvem ved, måske er det bare en variation af samme leg, som myrerne er i fuld gang med inde imellem bladene. Gisp. Jeg holder stadig fast i det, jeg skrev i indlægget her, men jeg forudser at det bliver ekstremt svært ikke at gribe ind overhovedet, for der er allerede så mange, og træet er jo så lille og nyt i verden …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s